Valódi ásvány medál a Halak csillagjegy szülöttjeinek

Az ásványból készült ékszerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem csoda, hisz ezek az ékszerek nem csak nagyon szépek, de még egészségi állapotunkra is pozitív hatással vannak. Minden ásványnak megvannak a saját tulajdonságai, vannak olyanok is melyekben közös tulajdonságok is felfedezhetőek, illetve egy adott csillagjegyhez több ásvány is illik.

A halak csillagjegy szülöttjeihez kiválóan illenek a valódi ásvány medálok közül az Amesztiszt a Jade és a Holdkő. Mindegyik kőnek igen erősek a tulajdonságai és a rezgései.

Amesztisz: Rendkívűl erős kő, már az ókorban úgy ismerték, amely segít megőrizni a józanságot, vagyis viselője olyannak látja a dolgokat, amilyenek valójában Javítja a koncentrációs képességét, segít a migrénes rohamok esetében, valamint túl serkenti az immunrendszert. Ezek mellett még rengeteg tulajdonsága van, nyugtató hatású, enyhíti a fájdalmakat, erősíti az akaratot, javítja a memóriát, továbbá erősíti a szeretetet, az önbecsülést és az önbizalmat.

Jáde: Erős hatással van a hólyag és a vese működésére, ezáltal felfázásos betegségeknél igen nagy segítséget nyújthat. Emellett erősíti az idegeket, a feszültség és kimerültség esetén pedig élénkítő hatású.

Holdkő: Segít kiegyenlíteni a hormonháztartást, növeli a termékenységet, és segít leküzdeni a menstruációs zavarokat. Mivel a holdkőnek lágy harmonikus rezgése vagy, így nyugtató hatással is bír.

A halak számára ezek a valódi ásvány medálok igen jó választások lehetnek, melyeket akár nyakláncra vagy karkötőnkre is tehetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük