Cadoola

Cadoola – fejezd ki a háládat

Általános jelenség, hogy amikor valami rossz történik velünk, mindenkit hibáztatunk, és hangot adunk a csalódottságunknak, dühünknek, viszont amikor valami jó történik, akkor azt természetesnek vesszük, és nem adunk hangot a hálánknak, vagy nem mondunk köszönetet. Sajnos ez egy átalános emberi jelenség, azonban ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnánk változtatni rajta, ha nagyon odafigyelünk. A tudatosság ugyanis az ilyen helyzetekben is fontos, nem csak abban az esetben, ha például megállj-t kell parancsolj magadnak a Cadoola kaszinó oldalán való játék közben.

Visszajelzés az emberek felé
Fontos, hogy a hálát ne csak magunkban könyveljük el, hanem az emberek felé is jelezzünk vissza abban az esetben, ha az ő közbenjárásuknak köszönhetünk valamit. Jó egy kicsit odafigyelni ezekre a dolgokra is tudatosság terén, és nem csak a Cadoola kaszinóval kapcsolatban gyakorolni a tudatosságot. Természetesen, a kettő nem zárja ki egymást, és megéri egyszerre forditani figyelmet a Cadoola felületén levő mérsékelt időtöltés, valamint az emberekkel való kontaktra is.

Azt viszont bátran kijelenthetjük, hogy a visszajelzés mindkét félnek jót tesz: annak is aki visszajelez, és annak is, akinek visszajeleznek. Fontos, hogy odafigyeljünk ezekre a dolgokra mert nagyon sok esetben csak ilyen apróságokon múlik az, hogyan érezzük magunkat, és hogy milyen energiákat adunk át a környezetünknek. Figyelj te is erre, és tedd jobbá a világot ez által. Egy kis pozitív visszajelzés jó kedvre deríthet mindenkit.

Vélemény, hozzászólás?